Crowdfundactie zoekt nog laatste donaties

Laatst geüpdatet op 6 december, 2021

Na een vliegende start is de Crowdfundactie voor nieuwe wiekenroeden begonnen aan een eindsprint. Van de benodigde €10.000,- is al bijna negenduizend binnen. Nu gaat het nog om de laatste €1.000,- en dat moet in de maand december gebeuren. In de stad zijn op meerdere plekken posters opgehangen om het publiek hierover te informeren. Via een QR-code op de poster kan men rechtstreeks naar de donatiepagina online.

Molen De Vrijheid is inmiddels weer volledig draaivaardig, tot vreugde van de molenaars van ons ambachtelijk maalbedrijf. Momenteel staat de De Palmboom echter nog met kale roeden. Deze worden naar verwachting pas verwijderd op de dag dat de nieuwe roeden kunnen worden gestoken.

Al meer dan 190 mensen hebben een donatie gedaan via de crowdfundpagina op de website van het nationale Molenfonds. Daar kan men een vast bedrag kiezen tussen €10 en €500,- met leuke tegenprestaties. Andere bedragen zijn echter ook mogelijk om zelf in te vullen.

Help ons met de laatste loodjes en geef ook de molens met de feestdagen een kadootje! Ga dan naar: www.molenfonds.nl/campaigns/schiedam/ 

Op de foto: bij molen De Palmboom worden de heklatten uit de roeden gehaald.