Wafels versieren op molen De Walvisch

Op woensdag 22 januari van 13.30 uur tot 16.00 uur worden er heerlijke wafels gebakken in Molen De Walvisch in Schiedam. Deze middag is voor jong & oud en is een initiatief van molen De Walvisch in samenwerking met Kiwanis en Stichting Bont.

Kiwanis zet zich in voor het welzijn van kinderen en wil in 2020 geld inzamelen voor Stichting Bont om hen te ondersteunen met de inrichting van hun locatie in Rotterdam.

Er komen ongeveer 6 jongeren (met verstandelijke beperking) van stichting Bont om de wafels te bakken met meel van de molen. De wafels zijn te koop voor € 1,25 waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

De verse wafels, gemaakt met ingrediënten van de molen, mag je zelf versieren, opeten of meenemen om aan iemand cadeau te doen.

Bij aankoop van je wafel(s) ontvang je ook nog eens 50% korting bij bezichtiging van de molen. Hoe leuk is dat?

Ben jij er bij? Dan maken we er met elkaar een leuke middag van en zien we je woensdag 22 januari vanaf 13.30 uur in Molen De Walvisch, Westvest 229, 3111BT Schiedam.

Onderstaand informatie over Kiwanis en Stichting Bont:

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Het motto van de Kiwanis is “serving the children of the world”. Op vele manieren dragen vrijwilligers van de Kiwanis bij aan het welzijn van de ontwikkeling van kinderen. www.kiwanis.nl.

Stichting Bont www.stichtingbont.nl maakt werken, logeren en beleven onder begeleiding mogelijk voor jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking.(leeftijd van ongeveer 12-25 jaar) uit de regio Rotterdam en grote omstreken.

Het unieke aan Bont is dat de begeleiding volledig bestaat uit studenten en Young professionals, waardoor voor de jongeren en begeleiders een wederkerige relatie ontstaat. Bont richt zich erop om haar “Bontjongeren” samen met de “Bontbegeleiders belevenderwijs nieuwe ervaringen op te laten doen, dingen te leren die hen allen stimuleren in hun ontwikkelingen en hun laten genieten van de simpele dingen in het leven die voor iedere andere puber zo gewoon lijken: een bijbaantje even chillen met vrienden of een logeerpartijtje. BONT zorgt er voor!