Babbersmolen open tijdens Midden-Delfland Dagen

Laatst geüpdatet op 15 juni, 2016

Zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. zijn de Midden-Delfland Dagen, dit jaar voor het eerst een heel weekend. De Babbersmolen is dan open voor publiek omdat deze molen samen met het oude vlietland ernaast nog een historisch stukje Delfland is.

Tijdens de Midden-Delfland Dagen wordt verbinding gezocht tussen stad en land. Ervaar hoe dichtbij dit groene veelzijdige gebied eigenlijk is voor stedelingen en Midden-Delflanders. Bezoekers kunnen genieten van de natuur en kennis maken met de verschillende organisaties die in en rondom het Midden-Delflandgebied gevestigd zijn. Wandel-, fiets- en vaarroutes vormen de verbindingen die de bezoekers vanuit de stad naar het gebied en langs de locaties met verschillende activiteiten leiden.

De Babbersmolen is zaterdag en zondag te bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur en de molenaar legt graag uit hoe de molen werkt.
Zaterdagmiddag is tussen 13.00 en 15.00 uur de schapenhouder aanwezig wiens schapen het vlietlandje naast de molen begrazen. Hij kan geïnteresseerden wat vertellen over wat er komt kijken bij het houden van deze dieren.

De molen is een mooi startpunt voor de wandel- of fietsroutes naar Midden-Delfland.
Klik hier voor meer info over andere locaties van Midden-Delflanddag