Vergaderen

Attentie!
Vanwege de landelijke maatregelen tegen het Corona-virus zullen onze locaties de komende tijd niet beschikbaar zijn voor losse verhuur. Zodra dit weer mogelijk is zullen wij dat bekend maken op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak!


Voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies, sollicitatiegesprekken enz. is molen De Kameel de ideale locatie. Deze herbouwde brandersmolen uit 1715 combineert de sfeer van vroeger met de gemakken van nu. Wij bieden een unieke vergaderlocatie voor ca. 10 personen op de tweede zolder zoals de verdiepingen in een molen worden genoemd.

Tijdens uw bezoek staat de koffie en thee met een molenkoekje klaar. Indien gewenst kan één van onze medewerkers een korte molenintroductie geven voor u en uw gasten. Dit is bij de prijs ingebegrepen, net als draadloos Wifi en onbeperkt koffie, thee en kraanwater gedurende uw huurperiode.

De vergaderruimte is voorzien van een stijlvolle vergadertafel van Schiedams iepenhout en beschikt over eigen faciliteiten voor koffie, thee en frisdrank. Een flipover en beamer kunnen additioneel worden gehuurd.

Uiteraard kunt u met uw gasten molen De Kameel (één van de hoogste molens ter wereld) beklimmen. Vanaf de houten balie geniet u van het uitzicht op historisch Schiedam met haar vele molens, en ziet u hoe verrassend dichtbij de moderne skyline van Rotterdam ligt.

Tarieven molen De Kameel
huur 2e zolder: €150,- per dagdeel
huur 2e zolder: € 250,- hele dag
huur flipover + stiften: € 15,-
huur beamer: € 30,-

Alle prijzen zijn excl. BTW. In de avond en het weekend geldt een toeslag.
Bij meervoudige huur en voor non-profitbedrijven is een korting mogelijk.

Neem voor een reservering of meer informatie contact met ons op.

U vindt De Schiedamse Molens ook op het Nationaal Monumenten Portaal: