Samenwerking molenwinkel en Zadkine Brood & Banket College

Het Zadkine Brood & Banket College is dé mbo-opleider in Rotterdam voor brood- en banketopleidingen op niveau 2, 3 en 4. Toekomstige bakkers en patissiers werken aan echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Zo halen ze het beste uit zichzelf, dragen bij aan innovatie en hebben directe aansluiting op de arbeidsmarkt. 
De Zadkine-studenten kregen afgelopen woensdag in hun praktijklokaal diverse workshops. Hierin stonden verschillende bakmixen van molenwinkel De Walvisch centraal. Daarnaast waren er bakopdrachten die mede beoordeeld werden door medewerkers van de molenwinkel. 

Opleidingsmanager Perry van Milt van het Zadkine Brood & Banket College is blij met de samenwerking: “Bij Zadkine hebben we innovatie van het onderwijs hoog op de agenda staan. Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe het onderwijs en het bedrijfsleven elkaar versterken. De samenwerking is niet alleen goed voor onze studenten en de molenwinkel, maar we innoveren samen ook producten voor de rest van de branche”.

Ook Farah de Kaper, bedrijfsleidster van de molenwinkel is erg te spreken over de samenwerking. “De studenten geven ons waardevolle feedback waarmee we onze producten kunnen verbeteren. Daarbij maken de studenten ook nog eens prachtige promotiestukken, zoals de sierbroden Tijdens Nationale Molendag op zaterdag 11 mei a.s. is hun werk te zien in de molenwinkel”.